Юношите на Септември постигнаха гръмка победа с 4:1 над ЦСКА-София в мач от първенството при набор 2003. Двубоят се игра на базата на "септемврийци" в столичния квартал "Драгалевци", научи Glas.BG.

Треньор на тази формация на Септември е Андрей Андреев, който през лятото премина в столичната школа от Ботев. Наставник на "червените" пък е Христо Марашлиев.

През първата част голове не паднаха, като двата тима имаха по едно добро положение. Малко преди края на първата част играч на ЦСКА-София бе изгонен за втори жълт и респективно червен картон.

В началото на второто полувреме ситуацията за "червените" се усложни още повече. Александър Бучков удари изключително необмислено играч на Септември без топка и напълно заслужено получи директен червен картон.

Само няколко минути по-късно Енис Ерол изведе септемврийци напред. В 50-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, но тя бе спасена от вратаря на ЦСКА-София.

В средата на полувремето Панайот Пасков удвои аванса на Септември, но Данаил Стойчев от фаул намали. До края на двубоя момчетата на Андрей Андреев бяха тотални господари, като успяха да стигнат до още две попадения, дело на Стоян Стоичков и Мартин Филипов.