Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) замина днес на лагер в Боровец. „Черно-белите“ ще се възползват от паузата в шампионата и ще тренират няколко дена в планината.

Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович проведоха заниманието си този следобед на новия терен в Самоков, който е в непосредствена близост до стадион „Искър“.

На 9 септември Локомотив ще изиграе контрола с Царско село. Проверката е насрочена за 17:00 часа в София. Срещата се състои на базата на „царете“. След мача е планирано посещение на мача от Лигата на нациите между България и Норвегия.

С отбора отпътуваха четирима юноши от школата на Локомотив: Октай Юсеин, Васил Иванов, Илиян Томов и Петър Шопов, както и младия бразилец Уирис Густаво.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.