Националните медии продължават да спрягат Тодор Неделев за ново попълнение на ЦСКА-София! Такава сделка към момента не съществува, твърдят източници на PlovdivDerby.com!

Тази сутрин Неделев се е събудил с няколкостотин съобщения в социалните мрежите от червени фенове, които го приветстват на Армията. Самият Неделев е разкрил пред негови близки, че няма да ходи в ЦСКА, като не отрича, че от червения клуб има офанзива за подписа му.

От Ботев Пловдив отричат да имат разговори с ЦСКА-София! От жълто-черни клуб заявиха пред PlovdivDerby.com, че от страна на червените в клуба няма дори официално запитване.

PlovdivDerby.com научи, че преди по-малко от час Неделев е разговарял с хора от Ботев Пловдив, а от разговора е станало ясно, че неговото желание е – да остане играч на канарчетата.

Сагата около Неделев ще приключи най-късно до утре, когато затваря трансферния прозорец. Халфът след малко заминава с националния отбор за Словения.

Ще успее ли безпрецедентния червен натиск да накара Неделев да приеме офертата на ЦСКА-София? До момента атакуващия получащитник е отказал няколко оферти от Лудогорец.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.