28 участници са се регистрирали за участие в предстоящият турнир по тенис на корт „Court Inn Tennis Challenge“, който започва този уикенд с първите мачове от 1/16 финали и ще продължи до 16 септември, когато ще бъдат изиграни полуфиналите, и финалният мач.
„Основната ни цел бе тази година да направим първите стъпки за популяризирането на турнира извън границите на Панагюрище. Имаме записали се от Пазарджик, Пловдив, София и Стрелча, което е добра отправна точка за нашата дългосрочна цел“, коментираха организаторите.
Жребият за основна схема на турнира ще се тегли утре (сряда, 05.09.2018) от 18.00 часа в ресторанта на комплекс „Court Inn”. Всеки желаещ може да присъства на тегленето на жребия и определяне на дните и часовете за провеждане на мачовете.
“Court Inn Tennis Challenge 2018” се организира от КЛА „Оборище“ и Джесика Инвест ООД с подкрепата на Община Панагюрище и Оптикоелектрон Груп АД.
Спонсори на събитието са местните фирми Оптикоелектрон Груп АД, Николов Медия ЕООД, Асарел Медет АД, Клип Щанц ООД, Завод за Оптика АД, Бунай АД и Огнена Хризантема ООД.
Официален медиен партньор е нашата медия и тук ще може да следите последните новини и резултати от турнира.