ЦСКА от вчера е в Пловдив, където бе на лагер преди гостуването на Ботев на базата  в квартал Коматево. Срещата от седмия кръг на Първа лига ще започне в 18:45 часа.

За втори път тимът от столицата беше гост на 68-а бригада „Специални сили“ в Пловдив, където играчите и треньорите изпробваха своите стрелкови умения. Поканата за визитата на ЦСКА беше отправена от шефа на поделението – бригаден генерал Явор Матеев, като идеята е да се предаде армейският дух на отбора.

Играчите и треньорите стреляха със снайпери, автомати, картечници, пистолети и други оръжия на полигона в поделението. Всички се забавляваха и с интерес изпробваха мерника си, а най-любопитно заниманието се оказа за новите попълнения в тима, които не бяха част от ЦСКА през изминалия сезон, когато отборът ни за първи път гостува в поделението.

Генерал Явор Матеев остана впечатлен от уменията на футболистите и сподели, че някои от тях са подобрили представянето си спрямо първия път.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.