Това е Криси. От 15 септември той ще бъде в четвърти клас. Той е малък, но вече знае, че нищо в живота не се получава даром! Криси се бори с диагнозата детска церебрална парализа. Той посещава ежедневно рехабилитатор, ходи редовно на плуване и конна езда, както и има срещи с логопед. Това струва на семейството му месечно над 500 лева, пише trafficnews.bg.

Бащата на Криси работи без почивен ден, но майка му Ваня не може да ходи на работа, защото Криси има 24 часа на ден нужда от нейната помощ. Ваня ходи с Криси на училище, за да му помага през междучасието да стане от чина или да отиде до тоалетна.


Това обаче не пречи на Ваня да иска да бъде пълноценен човек и да работи. Засега това, което може да прави от вкъщи, е да изработва ръчно красиви играчки, лалета и калъфи за книги. Криси активно се включва в изработването на всяко нещо! Така те успяват да си подпомогнат в месечните разходи!

Наближава 15 септември и може да изненадате любимия учител с неувяхващ букет! Цената на едно лале е 5 лева, като при поръчка на повече от 5 цената е 4 лева. Майката на Криси има страничка във фейсбук, на която можете да видите всички красоти, които са изработили тя и синът й. Пловдивчани, да помогнем на семейството и на едно дете да се усмихне!