Утре в хотел Империал в Пловдив максимум 70 души, членове на Сдружение „ПФК Ботев“ – собственик на 61% от акциите на Ботев Пловдив, ще гласуват за прехвърлянето на 60 от процентите на Георги Самуилов и неговата фирма ЕФ ЕС Мениджмънт.

Много интересен факт е, че август месец миналата годината бройката „сдруженци“, както ги наричат в жълто-черните среди, бе – 118. Само са 1 месец тогава обаче заради появилата се сред феновете опозиция, бройката членове рязко нарасна на 187. Припомняме ви, че тогава претъпканата зала се стигна до физическа саморазправа между „опозицията“ и „властта“. Напрежението се режеше с нож още преди тогавашното ОС и страстите ескалираха и преминаха в ръкопашна схватка.

1 година по късно, днес, Сдружението наброява 70 души. След неуспешния опит за „смяна на властта“ преди година, отливът е много сериозен и в крайна сметка се оказа, че в организацията останаха хората, които са в нея от самото начало.

Утре не се очаква да се случи нито нещо ексклузивно, нито нещо, което да доведе до разпалени дискусии, до обрати и прочие.

Около 50-те (предполагаема бройка заради отпускарския месец) членове кротко ще вземат решението Апостол Апостолов да джироса акциите на Георги Самуилов, който пък, след като ги придобие ще вкара в Борда на директорите на канарчетата Петко Ангелов и адвокат Радев.