Всеки човек е наясно, че пари се изкарват много трудно! Понякога се случва да имаме добра работа и стабилни доходи, но въпреки това да изпитваме недостиг на финансови средства. 

Най-често финансовата нужда възниква заради блокирането на паричните канали. В този случай е необходимо да обърнем внимание на другите методи за привличане на материален успех. За най-ефективния от тях ще ви разкажем днес. 

Ако искате да забогатеете бързо и без особени усилия, може да се възползвате от този ефективен начин за привличане на финанси. С негова помощ ще успеете да коригирате материалното си положение в много близко бъдеще.

Как да се подготвите за ритуала

Като начало изчистете дома си от мръсотията, праха и старите вещи. Те са една от главните причини за блокиране на финансовия поток и правят циркулацията на паричната енергия невъзможна. 

Старите неизползваеми вещи привличат негативна енергия. Избавяйки се от тях, не само ще се замогнете, но и ще успеете да установите хармония в дома си.

Най-важното е да повярвате в силите си и в ефективността на ритуала. Много често хората правят подобни ритуали само от любопитство, без да вярват в резултата, който ще постигнат. Ако и при вас е така, нещата няма да се получат. 

Не трябва да правите ритуала, ако сте в лошо настроение. Преди да пристъпите към него, трябва да се отървете от негативните мисли, защото резултатът от действията ви ще бъде обратен. 

Когато правите ритуала, трябва да сте на уединено място. Намесата на чуждата енергия може да се отрази на резултата. 

Преди да започнете, трябва да си купите ново портмоне. Трябва да се отнасяте много внимателно към избора. Вземете под внимание не само външния му вид, но и енергийните му свойства. 

Няколко минути преди полунощ се усамотете в отделна стая, седнете на масата, а срещу себе си сложете огледало. Пред себе си портмонето, монети и купюри. В продължение на няколко минути гледайте отражението си в огледалото, след това затворете очи и си представете, че в ръцете си държите желаната сума. Когато мислено сте най-близо до мечтата си, отворете очи. Напишете желаната сума на лист хартия и кажете: "Нека парите дойдат в живота ми. Вярвам, че мога да се сдобия с (желаната сума) и нищо няма да ми попречи да се приближа към целта!". 

В момента, в който изречете думите, пребройте всички пари, които лежат пред вас, след това ги приберете в новото портмоне. Листчето, на което сте написали желаната сума, поставете на видно място, за да може всеки път, когато минавате покрай него, да си спомняте за главната си цел и да не се отказвате от нея. 

Дори и да не сте много уверени в резултата, не споделяйте пред свои познати, че сте направили ритуала. Реакцията на другите може не само да ви разочарова, но и да повлияе на резултата! 

Успех! /jenata.blitz.bg