Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се оказа обект на сериозна атака от страна на футболния агент Мино Райола. Мениджърът, работещ с много от големите футболни звезди, отговори на бившия футболист на „червените дяволи“, който атакува Погба след загубата с 2:3 от Брайтън.

"В отбора липсват лидери. Мислехме, че Погба е такъв играч, но днес той не се показа достоен за такава роля. Отново игра слабо. Непостоянен е! В моменти когато отборът му губи с 1:3 той подава топката назад, вместо да търси играчите в предни позиции", анализира бившият английски национал по телевизия "Оптус Спорт" след загубата на Юнайтед.

 

Днес Райола избухна с изказвания срещу Скоулс в „Туитър“. Само от трансфера на френския национал от Ювентус в Манчестър Юнайтед през 2016 година Мино Райола спечели 15 милиона паунда.

„Някои хора трябва да говорят публично, за да не ги забравят. Пол Скоулс не може да разпознае лидер, дори ако Уинстън Чърчил стои пред него“, написа футболният агент.

„Мисля, че Пол Скоулс трябва да стане спортен директор и да посъветва Eд Уудуърд (б.ред. - изпълнителния вицепрезидент на "червените дяволи") да продаде Погба. Тогава ще имам безсънни нощи, за да намеря нов отбор на Пол“, добави Райола, който е агент също така на Златан Ибрахимович и Джанлуиджи Донарума.