С чисто нови секси снимки се похвали щерката на Кичка Бодурова - Кристи, съобщава столичен вестник. На ексклузивните и невиждани до този момент у нас кадри 21-годишната брюнетка е по-палава от всякога.

Скандалната моделка се е развихрила и показва заложби, които до този момент не бе издавала, че има. На един от фотосите Кристи похапва сладко пица. Провокативната девойка този път е надминала себе си с прозрачни изрязани гащички, които едва прикриват най-милото ѝ.

Щерката на Бодурова позира и с маска на героя от култовата поредица "Междузвездни войни+ - Дарт Вейдрър. Кристи е луда фенка на космическата сага и не спира да го демонстрира. В една от фотосесиите се беше въплътила в образа на принцеса Лея - също главна героиня от поредицата. 

Брюнетката, която има завършени две висши образования и мечтае за кариера в медиите, съвсем скоро блесна на корицата на световноизвестно списание за татуировки. Кристи вече е започнала сама да изкарва луди пари и вече не разчита на заможните си родители. Това я стимулира да заснема нови и все по-провокативни фотосесии, в което майка ѝ Кичка не вижда нищо лошо.

"Тя е добро момиче. Показва се, за да се прочуе и в това няма нищо срамно", категорична е Бодурова.