Жена публикува "преди и след" снимки, показвайки с примера си колко е полезна питейната вода. По-добра мотивация едва ли ще откриете.

42-годишната Сара Смит дълго време страда от главоболие и проблеми с храносмилането. Неврологът и диетологът, към когото се обръща за помощ, й препоръчват да пие най-малко три литра чиста вода на ден.

В продължение на 28 дни тя следва предписанията на лекарите и пишела впечатленията си в дневник, където отразявала как външният й вид се променя. По-късно пък решава да го сподели в "Туитър".

Седмица 1: Има малки обриви по тялото - това е резултат от почистването на тялото от токсини. Главоболията изчезнаха, мобилността на ставите се подобри.

2-ра седмица: Тонът на кожата стана по-хомогенен, бръчките и натъртванията под очите започнаха да изчезват. Дишането сега е по-леко и лесно.

Седмица 3: Тъмните кръгове под очите и мимичните бръчки стават напълно невидими. Кожата е видимо стегната. - Козметичката Сара обръща внимание на факта, че клетките на епидермиса са подобрили регенерирането си. -  Сухотата в очите се губи. Килограмите пък се топят защото заради голямото количество вода, което тя консумира, започва да хапва по-малко

Седмица 4: До края на 28-дневния период, Сара описва състоянието си, както следва: "Чувствам се по-жива, по-слаба и здрав. Съпругът ми и приятелите ми казват, че изглеждам десет години по-млада./jenata.blitz.bg