Видео от мелето между фенове на Ботев и Локо в края на февруари тази година се появи в един от каналите на  бултрасите в YouTube. Кадрите се от охранителна камера на един от обектите край кръстовището на бул. "Дунав"  и "Васил Левски”, където стана сблъсъка, съобщава Trafficnews.bg.

На видеото се вижда как белият бус с фенове на „черно-белите” спира на кръстовището, а няколко души слизат от него. В същото време зад тях спират 4-5 автомобила, като от тях слизат над 20 души, които атакуват феновете на Локо. Цялото меле продължава около 50 секунди, след което феновете на Ботев се качват в автомобилите,а белият бус продължава по булеварда.

Припомняме, че сблъсъкът между двете група стана на 25 февруари след мача между „Славия” и „Локомотив” в София. Групата фенове на „черно-белите” се прибирали от мача, когато попаднали на засада. В резултат на боя трима фенове на Локо Пловдив пострадаха, а най-тежко бе състоянието на  35-годишния Стоян Деянов, който бе с  фрактура на черепа и вътрешен кръвоизлив.

След сблъсъците шестима бултраси бяха арестувани, а след това за няколко дни в районните на Пловдив бяха разпитани повече от 50 души, предимно привърженици на Ботев.

Въпреки, че минаха близо 6 месеца от мелето, все още няма обвинени за побоя, а разследващите удължиха разследването срещу нападателите.