Учителка, обвинена в сексуалната експлоатация на свой 16-годишен ученик, може да е насилила сексуално още пет непълнолетни момчета. Това смятат в полицията. Затова пунктовете в обвинението срещу 37-годишната Шанън Мосер, заподозряна в секс престъпления с непълнолетни, бяха увеличени от три на осем. Това бе направено заради новите твърдения, че даскалицата може да е правила секс освен с 16-годишно момче, още и с момче на 14 години.

Обвиненията са толкова сериозни, че ако учителката бъде призната за виновна, тя може да лежи доживот. 
 
По информация на WDAY, според съдебните документи, следователите са открили, че Мосер може да е експлоатирала сексуално до 6 непълнолетни момчета. Бившата учителка по природни науки също е обвинена в това, че е примамвала непълнолетни с електронни устройства. Също се подозира, че Мосер е била любител на МИЛФ-порното (МИЛФ - майка, която бих искал да *укам) и е правила секс с 16-годишен ученик в своя микробус. Също се смята, че е изпращала голи снимки на момчето чрез Снапчат през юни в течение на няколко дни, преди да се срещнат в парк след учебните часове. Мосер от Уест Фарго след това е взела момчето, за да го повози със своя микробус. После тя е спряла колата на селски път и двамата правили секс в автомобила. 
 

След това, както се съобщава, тя му е казала, че "никой не трябва да разбере". Мосер, чийто съпруг е пастор в черквата в Ривър Сити, продължила да праща на момчето съобщения със сексуален характер, а също да го моли за още секс, но то отказвало. Друго момче, на 15 години, твърди, че Мосер също му е изпращала секс съобщения цяла година, като "свалката" започнала, когато то било само на 14 години.  

Въпросният ученик твърди, че тя му е изпращала клипове, на които тя прави секс със съпруга си. Момчето отрича да е имало физически контакт с Мосер. Второто момче е направи своите разкрития пет дни след ареста на учителката на 11 юли. 

От полицията съобщиха, че са намерили уеб адреси на сайтове с МИЛФ порно в телефона на учителката. 

В оплаквания на ученици от средното училище "Либърти", където Мосер преподава от 2016 година, се казва, че тя е карала своите възпитаници да я наричат "Ким Кардашиян". Мосер също е била уличена в това, че е позволявала на някои ученици да не спазват дрес кода на учебното заведение. Също така е известно, че тя е присъствала на купон на ученици, състоял се миналото лято. 

Превод и редакция: БЛИЦ