Изглежда, че скандалите около Меган Маркъл нямат край. Най-често провокациите идват не от другаде, а от семейството й и по-специално от баща й. 

Изявленията на Томас Маркъл набират заплашителна скорост. Не стига, че и , че даже , ами сега ситуацията очевидно излиза извън контрол и се превръща в истинско главоболие не само за херцогинята на Съсекс, но също така и за останалата част от кралското семейство. 


Тяхното търпение, според източници, близки до двореца Кенсингтън, вече свършва и самата кралица Елизабет II е готова да се намеси.

Това не е никак чудно с оглед на факта, за коитовече писа,  .

В двореца вече са минали няколко срещи, на които бяха обсъдени възможните начини за решаване на проблема. Междувременно н тях са се разиграли три варианта за „спасение” на Меган от баща й.

Първата опция е Мегън да се срещне с баща си и да се опита да постигнат някакво примирие, което да сложи край на скандалните му изцепки по адрес на дъщеря му.

Вторият сценарии е почти идентичен, но вместо Меган на срещата с Томас ще се яви медиатор.

Е, третият вариант, разработен от кралското семейство ще се окаже най-труден за Томас Маркъл, но в същото време ще е и най-ефективният. Според него просто трябва да се спре всякаква комуникация с Томас с надеждата, че така няма да получи публичност и сам ще спре.

Според източници от Бъкингамския дворец самата Меган е „дълбоко ранена” от факта, че ситуацията се влошава. Все пак тя получава подкрепа от Кейт Мидълтън, които въпреки натоварения си график намира време да бъде заедно с холивдуската актриса.


Кактовече писа преди време . / jenata.blitz.bg