Поп певицата Мария Илиева, която в края на януари роди първата си рожба Александър, се омеша с простолюдието на централния плаж в китното курортно селце Лозенец, твърди ПИК. Младата майка, барабар с отрочето си и неговият баща - бившия футболист Георги Михайлов са от няколко дни на родното Сен Тропе, като са решили са съчетаят работния ангажимент на Мария с кратка ваканция.

Из Лозенец са разлепени афиши, че утре вечер изпълнителката на "Всичко" ще пее пред отбрана публика в "Хасиенда". Преди това обаче брюнетката и семейството й използват всяка свободна минута за забавления край плажа. За него Мария бе избрала типична за лятото дълга рокля с тънки презрамки и нахлузила джапанки бодро крачеше към брега. Илиева предвождаше семейната колона - зад нея в индийска нишка се придвижваха таткото Георги, който буташе количката с 8-месечния Александър.

Все пак семейството не се вклини хептен сред останалите курортисти. Семейството взе превантивни мерки срещу папараци и се настани на едно от ВИП-сепаретата към плажно заведение.

Според запознати Илиева и домочадието й се настанени в най-луксозното място на Лозенец - комплекса "Оазис", за който се знае, че е притежание на Евелин Банев-Брендо. Най-вероятно за престоя си в баровския хотел Мария изобщо не се е охарчила, понеже по традиция разноските се поемали от бизнесмена Димитър Тодоранов, по чиято покана певицата ще пее в Лозенец.

Иначе в последните дни селцето е като магнит за софийските ВИП-ове. Курортистите се разминават с Дичо, Нелина, Ники Илиев, актьора от "Ние, нашите и вашите" Даниел Ангелов. Пейо от сваленото от ефир предаване "Имаш поща" също може всеки ден да бъде забелязан да се припича край морския бряг, но той си е вече като местен жител заради бара, който стопанисва на плажа.