Кайли Дженър е най-младата представителка на клана Кардашиян. Тя е едва на 20 години, но вече е натрила носа на известните си сестри. Момичето може да се похвали с успешен собствен бизнес, който й носи около 900 млн. долара. 

Подобно на известните си роднини, Кайли нееднократно е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. От 13-годишна възраст американката започва да експериментира с външния си вид. Тя е толкова упорита, че образът който е постигнала след 7 години, няма нищо общо с момиченцето, което гледа от детските й снимки. 

Ние, от jenata.blitz.bg, решихме да проследим еволюцията на Кайли Дженър от 2010 година насам. В края на статията ви чака шокираща новина. Познавайки принципите и ценностите на семейство Кардашиян,  със сигурност ще останете изненадани от дръзката постъпка на красавицата Дженър!

2010 г.

13-годишната Кайли е толкова непосредствена и смешна. 

2011 г.

Първите експерименти на малката Дженър с изкуствени мигли и очна линия.

2012 г.

Минала е само година, но Кайли вече изглежда много по-възрастна.

2013 г.

Стайлинг, грим за възрастни и ярко червило. Кайли е преследвана от славата на сестрите си.

Бретонът я направи неузнаваема!

2014 г.

Ярко, дръзко, младежко. Когато си на 17, можеш да си го позволиш!

2015 г.

18-годишната Кайли прави първата си корекция на устните.

Стилистът на Кайли не спира да й предлага нови прически! Не можем да си кривим душата - много й отиват!

2016 г.

Първите рисувани вежди, първият перхидрол...  

Кайли, спри се вече!

2017 г.

Не се заблуждавайте: този естествен образ е временен! 

И отново идва ред на изсветляването и боядисването

С всяка промяна, която прави, Кайли се стреми да подражава на сестра си Ким. И въпреки че досега не го е признала публично, всичко това се вижда...

2018 г.

Все още не е ясно какво се е случило в живота на Кайли, но на една от последните й снимки почитателите й са забелязали нещо странно.

При по-внимателно вглеждане се вижда, че красавицата май е намалила устните си.

В отговор на комплиментите, които получава, хубавицата признава, че наскоро се е отървала от хиалуроновите филъри в устните и вече насърчава естествената красота

А преди месец и половина светската лъвица се показа без грим. Всички изпаднаха във възторг и започнаха да си задават въпроса защо досега Кайли е криела тези очарователни лунички под дебел слой грим. 

Интересно е какво е мнението на останалите жени от клана Кардашиян за новата страст на 20-годишното момиче. /jenata.blitz.bg