Берое U15 спечели с 6:1 срещу Спартак (Плевен) в контролна среща, играна днес на спортна база "Берое". Две от попаденията бяха дело на Красимир Тодоров, по един гол добавиха Метин Ферди, Михаил Каменов, Ибрям Хабил и Явор Тенев. Първата част на двубоя, който бе изгледан от помощник треньора на първия отбор Константин Мирчев се игра под непрекъснат дъжд. Въпреки че повечето положения в този момент бяха пред вратата на гостите именно те бяха тези, които първи откриха резултата. Само две минути по-късно обаче играчите на Радостин Александров успяха да изравнят, а след това стигнаха и до успеха. "Много слаб мач за нас. Не успяхме да се приспособим към терена, макар да бяхме домакини.
Липса на концентрация и желание от страна на някои играчи ни попречиха да покажем дори и минималното от изисканото.
Въпреки слабата игра съм радостен и горд с представянето на няколко единици, които във всеки един мач могат да направят разликата и да поемат отговорност. Тяхното постоянство и отношение ме кара да вярвам, че и другите скоро ще последват техния пример", заяви след двубоя наставникът Радостин Александров. Това е четвърти успех за Берое U15 в контролните срещи, следващата проверка е в събота срещу Локомотив (Пловдив)

 

Берое U15 спечели с 6:1 срещу Спартак (Плевен) в контролна среща, играна днес на спортна база "Берое". Две от попаденията бяха дело на Красимир Тодоров, по един гол добавиха Метин Ферди, Михаил Каменов, Ибрям Хабил и Явор Тенев. Първата част на двубоя, който бе изгледан от помощник треньора на първия отбор Константин Мирчев се игра под непрекъснат дъжд. Въпреки че повечето положения в този момент бяха пред вратата на гостите именно те бяха тези, които първи откриха резултата. Само две минути по-късно обаче играчите на Радостин Александров успяха да изравнят, а след това стигнаха и до успеха. "Много слаб мач за нас. Не успяхме да се приспособим към терена, макар да бяхме домакини. Липса на концентрация и желание от страна на някои играчи ни попречиха да покажем дори и минималното от изисканото. Въпреки слабата игра съм радостен и горд с представянето на няколко единици, които във всеки един мач могат да направят разликата и да поемат отговорност. Тяхното постоянство и отношение ме кара да вярвам, че и другите скоро ще последват техния пример", заяви след двубоя наставникът Радостин Александров. Това е четвърти успех за Берое U15 в контролните срещи, следващата проверка е в събота срещу Локомотив (Пловдив)

Gepostet von ДЮШ "Берое" Стара Загора / Beroe Academy am Mittwoch, 8. August 2018