Две контроли ще изиграят днес отборите от Академията. В 16.30 часа в Говедарци Берое U17 се изправя срещу Локомотив (Пловдив) в първа проверка от тренировъчния лагер на Боровец. Двата тима са в зимния център от неделя.

Във вторник момчетата на Атанас Рибарски бяха подложени и на задължителните за тези лагери тестове. Това е четвъртата контролна среща за "зелено-белите" от началото на подготовката. Преди това тимът се изправи срещу Сокол (Марково), Арда и Етър. Дотук старозагорци имат три победи има 3 победи. 

Както вече ви съобщихме, Локо също премина тестовете на БФС. Това е поредна контрола за състава на Кириякос Георгиу в предсезонната подготовка и първа на лагера. До момента "смърфовете" имаха проверки предимно срещу състави от по-големи възрасти - старша и мъже.


Межувременно в 17.00 часа на спортна база "Берое" своята четвърта контрола ще изиграе и Берое U15. Тимът, воден от Радостин Александров се изправя срещу Спартак (Плевен). В предишните си три срещи от началото на подготовката "зелено-белите" записаха 3 победи.