По данни на компанията Durex, която не само произвежда презервативи, но и харчи милиони долари за изследвания в областта на сексологията, 75% от жените не достигат до оргазъм по време на полов акт, докато само 28% от мъжете признават, че сексът им не винаги приключва с екстаз. Затова трябва да се предриемат мерки, решиха жените и, както изглежда, са измислили начин за решаването му, пише в. "Дейли Стар". 

Изглежда, че на патриархата в спалнята му идва края - жените по целия свят все по-често подемат инициативата в леглото. Така се е стигнало и до появата на позите "ездачка на лицето", "царицата", "сочният плод", "източник на младостта" и тн... Имената, естествено, са условни, защото тази поза няма някакво общоприето име, но най-вероятно сте разбрали нейната същност. 


 

 
Мъжът ляга по гръб, а жената му сяда на лицето отгоре - тя чувства превъзходство и контролира ситуацията. Това, на свой ред, й позволява да задава темпото и да докара нещата до "победния" им край. 


 

Партньорката трябва да помоли мъжа да легне по гръб и да му осигури достъп за орални ласки, сядайки отгоре му. Партньорът може, а и е длъжен да използва ръцете си, за да ласкае женското тяло. 

 

Изследователите от Urban Dictionary казват,че тази поза не е нещо ново. Жените от висшето общество доста често я използват, за да получат удоволствие и при това да не забременеят. 

 

 

 

"Първото изобразяване на позата "ездачка на лицето" може да бъде видяно на древни египетски рисунки, а също и на японски, китайски, индийски', казват от Urban Dictionary. / jenata.blitz.bg