Тези дни отново се е породило напрежение между пловдивските школи на Ботев и Локомотив заради перспективен юноша на черно-белите, научи Glas.bg. Заради нажежената ситуация решихме да не споменаваме името на футболиста, нито в кой набор играе.

В събота шефът на школата на Локо Пд Димитър Палазов потвърди пред Glas.bg, че юноша на черно-белите е започнал тренировки и е провел една такава с Ботев Пловдив. Според Палазов жълто-черните за пореден път са нарушили разбирателството между него и Ангел Палийски двата отбора да не си правят мръсно и да не привличат състезатели от другия клуб.

Димитър Палазов заяви, че е успял да върне футболиста на Лаута само след една тренировка в Коматево.

Glas.bg потърси свои източници в Ботев, които също потвърдиха, че въпросният играч на Локо Пд е пристигнал на базата в Коматево и канарчетата са имали намерение да го задържат. След 1 занимание обаче футболистът по някакъв начин е бил разколебан и се е завърнал на Лаута. Как и с какво играчът е бил разколебан от Коматево не пожелаха да гадаят. От Ботев останаха учудени, какво разбирателство има между двете школи, след като само преди 2-3 седмици играч на Ботев набор 2000 е бил привлечен в Локо U19 без знанието на канарчетата.