Вчера Локомотив Пловдив постигна сензационна победа, която почти никой не очакваше. Букмейкърите дава илюзорни шансове на смърфовете за трите точки, а коефициентите за победа на черно-белите варираха между 20/1 и 40/1.

Разбра с подобни коефициенти имаха своето обяснение. 2 загуби в началото н шампионата, неубедителна игра, както и сътресенията по оста Крушарски – фенове, които вървят от около седмица.

Самият Крушарски намекна в интервю, че не очаква от Акрапович и момчетата му да постигнат нещо значимо в Разград, като спомена, че Локо първите 3-4 кръг винаги потегля трудно откакто той е начело на клуба.

Футболни анализатори, букмейкъри и Крушарски можеха да се окажат прави ако един от 6-те точни удра или една от 3-те греди бе влезнала във вратаря Луков, който направи страхотен мач. Стражът, привлечен от Дунав, спаси и дузпа, която даде криле на неговите съотборници, че могат да оцелеят в Разград.

Пловдивчани отправиха 2 точни удара в очертанията на вратата, а единият от тях, този на Михалевич, донесе историческия втори успех за смърфовете на стадиона на Лудогорец.

Колко дълбоко бяха приели играта в своята половина момчетата на Акрапович се потвърждава и от факта, че нито веднъж при многобройните си атаки отборът на домакините не попадна в положение на засада.