Японските футболисти оставиха след себе си не просто спомен за участието си в световното първенство в Русия, но и почистени до съвършенство съблекални. Че и сложиха на изпроводят табелка с надпис, адресиран до домакините си “спасибо” ( сякаш те са им почистили, а не обратното).

 

 

 

Хайде, за футболистите ще каже някой, че са го направили с някаква ( пропагандна) цел и по заповед. Обаче и японските туристи направиха същото по трибуните. Пък и дай Боже такава “пропаганда” да има!

 

 

 

 

Ами сенегалците? Те също заслужиха световните аплодисменти на световното с постъпката на сенегалските фенове, събрали по своя инициатива отпадъците в своята част от трибуната на руския стадион.

 

 

 

Сега да видим как се представят нашите социалисти не другаде, а не собственото си капище с бетонната чиния, обявено от тях за свещено, най-любимото кътче на България, където празнуват зачеването на българския социализъм. 

 

 

 

 

Гледката на поругания балкански връх, който все пак не е собственост на партията, превърнат в бунище от другарките и другарите, докарани с автобуси от цяла България, очевидно е представителна. Тя обяснява защо на едни митинги хората спонтанно скандират “червени боклуци”! http://newsmedia.bg/bsp-zarina-buzludzha-s-boklutsi/

Share on Facebook