Локо U17 допусна поражение с 0:3 от старшата на Хебър в контрола, играна по-рано днес на Лаута. Треньорът на "черно-белите" Кириакос Георгиу използва играчи, които не са играли достатъчно и такива от година по-малкия набор - 2003.

Домакините започнаха по-добре двубоя и имаха отлична възможност за гол още в началото. Бранителят Божидар Зелямов се оказа на върха на атаката след добро взаимодействие, но изстрелът му от 15 метра профуча на сантиметри покрай странична греда. В средата на частта хубав диагонален удар на играч в черно-бяло бе париран от стража на пазарджиклии. Хебър от своя страна имаше на два пъти шанс за попадение след изпълнение на пряк свободни удари от пеналта, но мерникът на "зелените"  изневери. Малко преди края на полувремето гостите все пак откриха. Богомил Божуркин ме намерен в коридор и нападателя не сбърка - 0:1.

Втората част стартира с нов гол за Хебър. Мартин Татаров остана непокрит в наказателното поле и със слаб, но точен удар удвои. В средата на полувремето Локо живна след направени промени в състава, но завършваща фаза за "черно-белите" продължи да куца. Две минути преди края момчетата на Спас Гигов стигнаха до трети гол. Точен за Хебър бе Петър Георгиев.