Телевизионната водеща Мира Добрева за пореден път стана жертва на обир. Нагъл крадец влезе в апартамента й в квартал "Изток" и то през прозореца. 

"Този път реших да говоря за проблема с битовата престъпност. Докато спим с детето ми - за четвърти път и за първи в новия ни дом, нахлува един весел симпатяга, необезпокояван от физическата охрана и десетките камери. Взима две чанти от антрето и излиза. Спокойно преглежда чантите, а аз вече не държа повече от 50 лв. в чантите. След това ги е оставил на терасата при съседите", разказа тя пред Нова телевизия.

"При един от предишните обири влязохме заедно и тогава цялата къща беше обърната наопаки. Жорко е усещал нещо явно, защото ме питаше вечерта откъде може да влезе вкъщи", върна лентата назад телевизионната водеща. 

"Този път имаше само 50 лв. в чантата ми. Жилището ни е на втория етаж. Лято е, имаме сот, но не бях пуснала сота на прозорците. Ако има нещо по-страшно от самия обир то е зловещото усещане, че някой е до главата ти", сподели ужасена Добрева.

Тя се оплака, че от полицията едва днес ще изземат записите от видео камерите, а случаят е от събота. "Защо им дават време? Да отидат на почивка или да си пуснат брада?", учуди се Мира.

"Искам да го видя в затвора и да си поговоря малко с него", пожела си водещата.