Грижата за кожата трябва да е постоянна и не бива да я пренебрегваме дори и в дните на релакс и почивка, когато сме на гребена на вълната, отдадени на летните забавления и емоции. Тази грижа може да бъде не само ангажимент, но и истинско удоволствие с козметичната серия на REFAN Sea Waves. Тя въздейства на сетивата, като потапя в безгрижната атмосфера на лятото със свежото си ухание, което напомня за морето и неговите галещи вълни.
Sea Waves съдържа екстракт от кафяви морски водорасли, богати на минерали, микроелементи и витамини, от които кожата се нуждае постоянно. Продуктите от козметичната линия нежно се грижат за нея, като осигуряват живително нужната й хидратация през горещите летни дни. Кремовете за лице, тяло и ръце в серията овлажняват и изглаждат кожата, успокояват зачервяванията и възстановяват младежкия й вид.
Захарният ексфолиант за тяло Sea Waves е обогатен с растителни масла от бадем, кайсия и гроздови семки, които в съчетание с екстракта от кафяви морски водорасли и естествените захарни кристали правят кожата чиста, гладка и копринено мека.
Серията предлага и няколко варианта за грижа за кожата под душа. Можете да се доверите на шампоан и душ-гел Sea Waves, който хидратира косата и тялото, както и на ръчно изработеният глицеринов сапун и пилинг сапун-гъбата, които даряват с богата пяна с неустоимо морско ухание и са подходящи за всеки тип кожа. За да бъде свежият аромат навсякъде с вас, може да използвате лекия спрей за тяло, който парфюмира деликатно и трайно.
Козметичната серия Sea Waves на REFAN въздейства на сетивата като живителен морски бриз. Благодарение на хидратиращите и омекотяващи свойства на екстракта от морски водорасли, който прави кожата мека, нежна и гладка, използването на продуктите от серията е истинско удоволствие през цялата година.