Възможно ли е наистина да се превърнем в емоционално осакатени личности? Виждали сме как хората се разболяват, как се затварят в себе си, но винаги сме смятали, че последното се дължи на някакво емоционално претоварване, което е довело до пълно разрушаване.

Когато се страхуваме, се нуждаем от помощ, но понякога тя трябва да дойде на мига. Затваряйки се в себе си, се превръщаме в същества, които не чувстват нищо. Лишаваме се от емоции, за да можем да преодолеем болката, която чувстваме, защото когато тя стане прекалено силна, става неконтролируема. За да можем отново да поемем контрола на нещата в ръце, се научаваме да бъдем студени, празни и... осакатени.

Ето кои са 6-те зодиакални знака, които успешно достигат целите си, съсредоточавайки се над емоционалното си унищожение. 

Козирог

Когато се почувстват емоционално травмирани, силните Козирози се затварят за малка част от секундата, оставяйки останалите да мислят, че са нищожества без грам чувства. Козирогът не търпи душевни страдания и за да се справи с тях, става стопанин на емоционалната пустота. 

Водолей

Те са преминали през много, болката е била огромна и просто са решили да се затворят в себе си. Понякога Водолеите могат да бъдат лишени от всякакви емоции, което разстройва приятелите и семейството им. Те могат да ви се сторят капризни, но всичко, което правят, е за самозащита. Те не са лишени от емоции, просто искат вие да си мислите така. 

Скорпион

Когато стане дума за емоционална празнота, веднага се сещаме за Скорпиона, тъй като този зодиакален знак крие емоциите си най-малко 20 пъти на ден.

Овен

Когато Овенът е изпълнен с ожесточение, той започва да проявява хладнокръвие и много добре знае кога да покаже на света, че душата му е празна. Овните са емоционално нестабилни и затова всичките им емоции могат да се взривят в един ден.  

Телец

Когато Телецът се затваря в себе си, го прави с помощта на  наркотици, алкохол или секс. Ако се опитате да стигнете до тях точно в този момент, ще ви се наложи  буквално да удряте главата си в стена. Успех!

Близнаци

Трудно е да бъдеш Близнак! Особено с всички тези безсмислени, откачени емоции. Уязвимите близнаци заключват дълбоко в себе си всичките си чувства и емоции!  /jenata.blitz.bg