Педофилът-таксиджия,който миналата година насили малолетно момиче да му прави орална любов, е бургазлията Здравко Стаматов. Извратенякът е на 64 години и живее в ж.к.”Изгрев”, научи "Флагман.бг". Той е шофьор в нискотарифната "Орион такси”.

Здравко се призна за виновен в гнусната гавра и се размина само с условна присъда от една година и четири месеца за педофилската си изцепка, но сега изглежда ще влезе в затвора. Преди няколко дни бакшишът отново сгази лука. Този път е спипан зад волана на таксито мъртво пиян.

Здравко Стаматов е спрян за рутинна проверка на кръстовището на бул. ”Стефан Стамболов” и бул.”Сан Стефано”. Ченгетата от патрулния екип се хванали за главата щом видели фиркания шофьор.

 Веднага е тестван за алкохол, а дрегерът отчел 1,65 промила. Бургазлията е арестуван за 24 часа и предаден на прокуратурата.

Предвид факта, че е с условна присъда и е осъждан преди време, може да се предположи, че извратеният педофил ще влезе зад решетките и ще изтърпи и условното наказание от една година и шест месеца за насилването на малкото момиченце в Бургас през лятото на 2017 година, и настоящото – за шофиране в нетрезво състояние.