Драмата в живота на плеймейтката Моника Валериева продължава. След като огнената брюнетка забърза топдизайнера Филип Плейн, си навлече големи неприятности на главата. Красавицата бе погната от жената на модиста.

БЛИЦ припомня, че в петък моделакта ни пуска пикантни кадри из социалната мрежа. На тях тя се натиска с дизайнера Филип Плейн. Той пък на свой ред я е стиснал за дупето. Това не е всичко. Модистът качи снимки как скача в басейна взел на конче Валериева, после как двамата се возят в автомобила му. Моника също не е крила с кого е и къде е точно, а коментарите из социалните мрежи бяха полюсни.

Часове, след като пусна снимката си с Плейн, Моника я архивира. Причината бе споделена от нея в лайв чат - "Архивирах снимката, защото жена му Морган направи проблем", заяви тя.

Красавиците се хванаха виртуално за косите, а Валериева се постара всички да станат свидетели на писанията между двете, като ги качи на сторита в "Инстаграм". Красавиците се обиждаха, а Морган Осман честичко наричаше родната плеймейтка "к*чка". "Питах персонала в имението какво се случва, всички ти се подиграват. Той ще те отпрати. Искаш да си като мен, затова се снимаш с него така, както съм го правила аз. Направи си много снимки, запази ги, защото си отиваш", заявява Морган на Валериева, добавяйки, че плеймейтката ни била обсебена от нея и е крайно време да си ходи в селото, визирайки България. 


"Морган, кой е обсебен от теб? Кажи ми, защото аз дори не знаех за теб преди него? На кого пък в Европа му пука за теб? Слез на земята. Няма значение дали се забавлявам или не, аз ще правя каквото си искам и ще се правя щастлива. Ти си никоя за мен. Ако толкова го искаш, ела и бъди с него. Той няма да прави драма, аз също. Само ти, скъпа, само ти правиш драма", отвръща й Валериева.

Малко след тези си думи Моника спря комуникацията между двете, но не спря с провокациите. Тя започна да публикува снимки на Морган, преди корекциите и да й се подиграва. 
Всъщност се оказа, че Моника още преди време е правила опит да се свърже с Морган, а причината е, че е желала моделката да рекламира миглите й. "Здравей, Морган. Приятно ми е да се запознаем тук. Искам да те попитам правиш ли платени публикации? Имам собствен бранд за изкуствени мигли, общо взето, козметична марка. Ако правиш подобни публикации, колко струва един пост от твоя страна с отбелязване на моите продукти? Благодаря ти, пише Валериева до нея. Тя обаче не се е трогнала въобще, защото дори не е отговорила на плеймейтката ни.