Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл предизвиква истински фурор с всяка своя публична поява. И докато експертите по кралски етикет оценяват поведението й, а модните експерти - нейния стил, почитателите на младата американка тичат към най-близкия магазин, за да се сдобият с подобен тоалет.

Понякога Меган допуска малки модни грешки, но като цяло може да се каже, че се учи от тях и не спира да търси стила си. Стремежът й към усъвършенстване дава резултат и всеки път тоалетите й стават все по-елегантни. 

Буквално преди дни херцогинята даде повод на стотици жени да въздишат завистливо по роклята, с която се появи на откриването на изложбата, посветена на Нелсън Мандела, в лондонския арт комплекс Southbank Centre.

Организаторите на събитието запознаха съпрузите с експонатите от изложбата, свидетелстващи за активната борба за правата на човека, която приживе водеше южноафриканският политик.  Между другото, Мандела бе много близък с принцеса Даяна. 

За официалното събитие Меган избра стилна рокля на канадския бренд Nonie. Красивата актриса не изневери на цветовата гама, но кройката на тоалета й бе доста необичайна дори и за самата нея.  

Роклята бе украсена с големи черни копчета и колан. За необичайния тоалет херцогинята бе избрала елегантни обувки на ток и малка чантичка в същия цвят. А едва забележимите украшения я направиха да изглежда още по-нежна.

В мрежата вече са категорични, че роклята на Меган Маркъл е основна тенденция това лято. Обикновена и стилна. Коя дама не би искала подобно бижу в гардероба си? /jenata.blitz.bg