Неделя е ден, през който трябва да проявите особено внимание на обстановката, която ви заобикаля. Не бъдете прекалено наивни и не вярвайте на недоказани твърдения.

 
Бъдете концентрирани за да се справите с трудностите през деня! 
ОВЕН
Владейте нервността си

Обзети сте от решителност и воля да успеете в преодоляване на проблемите си. Вашият шанс за пълно разбирателство в обществените, административните деловите и приятелските среди е силен,а това означава, че лесно ще намерите общ език с околните и ще успеете с реализацията си. Денят е хубав за преговори и договориране. Владейте нервите да не си навредите.
ТЕЛЕЦ
Пазете се от подли удари

Любовта на близките ви ще ви помогне да се възстановите и заредите с позитивно настроение. Телците притежават силен късмет днес, който е гарант за реализацията на материалните им цели, за постигане на успех при провеждане на делови преговори или за спечелване на конкурс в деловия сектор. Необходимо е до сте внимателни и предпазливи. Ще се сблъскате с подли противници.
БЛИЗНАЦИ
Търсете хармонията

Податливи сте на инерцията, която ви е обхванала, и не правите големи усилия да се освободите от нея. Засилен шанс за успех, който ще постигнете чрез себевладеене, търпение и разбирателство с околните. Ако тези характеристики липсват във взаимоотношенията ви с околните, ситуацията рязко ще се промени, и ще се обърне на сто и осемдесет градуса, предвещавайки крах за реализацията ви.
РАК
Силен шанс за напредък

Близостта на любимите хора ви кара да се чувствате спокойни и сигурни за утрешния ден. Сложен по развитието си ден, който е носител на значителна възможност за реализация на финансови и други – далеч по-значими цели,но и на трудности при осъществяване на намеренията. Един от много важните за успеха ви компоненти е разбирателството в деловите и обществените среди.
ЛЪВ
Облегнете се на позитивизма

Денят не е подходящ за значими събития, но ако се наложи да се включите в такива, го направете. Заложете на качествата си! Демонстрирайте удивителната си работоспособност и възможностите си да решавате трайно конфликтни въпроси. Ще реализирате целите си само при наличието на разбирателство във всекидневието. Би било добре това начало да положите без забавяне – още сега.
ДЕВА
Успешен и указателен ден

Някои от вас са големи късметлии. Ще имате възможността да попаднете на място, което ви кара да се чувствате чудесно. Неделя е успешна за реализацията на целите ви и се оказва варен показател за развитието ви през следващите четири години. Много важно е да обърнете внимание върху факта как се движат делата ви в различните сфери. 
ВЕЗНИ
Устройване

Нематериални притеснения ще променят отношението ви към определени хора или ситуации. Този ден ще зарадва Везните чиято готовност за разбирателство с делови и обществени партньори е подчертана, и ще съставлява съществен елемент в дневните им взаимоотношения. За някои сполуката днес ще означава устройване на ново делово място, а за други то ще е в личен план.
СКОРПИОН
Проблеми

Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. При Скорпионите ще има проблеми през този ден, и в повечето случаи те се отнасят до въпроси от финансово естество. Съмнително е,че ще запазите самообладание, защото в звездното разпределение за деня присъстват фактори, които ясно подсказват, че ще има нерви и остри кавги. 
СТРЕЛЕЦ
Тежък нервен ден

Бъдете усърдни днес и не оставяйте нещата да стават от само себе си. Неделя ще е много нервна и напрегнта за Стрелците по въпроси от всекидневно естество, и във връзка със службата. Едновременно с въпросните проблеми се оформят нови планетни влияния, които много скоро ще ви освободят от притесненията и мъчителните събития напоследък.  
КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано

Срочни ангажименти и семейни задачи ще повишат активността ви от сутринта. Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате.          
ВОДОЛЕЙ 
Ярко напрежение

Възползвайте се от уменията си да бъдете гъвкави и ще постигнете намеренията си. Много напрежение ще донесе неделя на Водолеите, а по-несдържаните от зодията може да си навлекат големи неприятности. Очертават се остри конфликти, които при някои ще достигнат до физическа разправа.В службата внимавайте – проблеми с началници и загуби поради непочтеност.
РИБИ 
Успешен, но и напрегнат ден

Няма да ви липсва желание и ще покажете на околните умението си да организирате семейни тържества. Доста раздвижен ден, с добри дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират с професионалния живот. За мнозина не е изключена смяна на работата.