Несигурността може да засегне всеки, дори онези, които на пръв поглед имат всичко. Просто попитайте холивудската актриса Лили Райнхарт. Звездата от хитовия сериал Riverdale/ Ривърдейл е истински активист за проблемите на психичното здраве. Причината е, че самата Лили страда от паническо безпокойство и депресия.

„Аз не съм този хора, за които се смята, че са с безупречен имидж”, каза тя в интервю за „Харпър Пазар”. 

„Никога не бих могъл да се справя с това. Няма да накарам хората да мислят, че съм перфектна. Има много недостатъци, както и много версии на самата себе си. Косата ми изглежда зле през повечето време. Изглежда страхотно, когато съм на екран или на светско събитие, а хората масово виждат само тази ми страна”, казва още Лили.

Тя искрено споделя колко ниско самочувствие има за самата себе си нищо, че е сочена за холивудска красавица.

„Много критици ми казваха, че имам голям задник. Че не съм красива. Че никога няма да се справя и пробия е тази индустрия, че и която и да било друга. И проблемът е, че аз им повярвах”, споделя Лили.

„Нима някои има правото да ти казва дали си хубав, добър или крсив? Не, не им вярвайте. Вие сте красиви в каквито и форми да сте. Вярвайте в себе си. Обичайте се такива каквито сте”, призовава Лили, която се обръща към всички жени, които имат ниско самочувствие. / jenata.blitz.bg