Замисляли ли сте се какво ще стане ако трансджендър идеологията, пропагандирана с приемането на Истанбулската конвенция, навлезе в България? Видео, на което неидентифициран полов субект, начервисан, китосан и с перука обучава деца на възраст 3-4 годинки в градските библиотеки, училища и книжарници на Ню Йорк, буквално взриви мрежата.



Видеото е публикувано в известна образователна група. Клипът е ориентиран към младите родители, което го прави още по-стряскащ. 

„Името ми е г-ца Би и аз съм травестит. А това е единият час, в който травестит ще ви чете история“, започва лекцията си мъжът/жената/то, след което директно задава неестествения въпрос „А вие знаете ли какво е това травестит?“... на 3-4-годишните деца. Защо и кой допуска подобна гавра в САЩ си е тяхна работа, но реакцията на малчуганите е естествена и логична – очевидно растящи в нормално семейство между мъж и жена, те клатят глава отрицателно.



„Лекцията“ продължава с книжка за оцветяване, в която главен герой е „Drag Queen”. Хубаво е да се спомене, че този английски термин, въпреки че в неразвитото съзнание на едно 4-годишно дете, се свързва с царици и приказни царство,  в действителност е меката форма на „transvestite” или „травестит“. Или иначе казано – героят за оцветяване се казва „Травеститчо“.



Тук промиването на мозъците с неоформеното съзнание на малчуганите е изключително сериозен – травеститът-лектор разчита на това, че децата не знаят какво значи думата и я свързват с неща от приказките, за да се запечата тя трайно в главите им като нещо нормално, пише Флагман.бг.

Ето как травеститът-лектор описва „героя Травеститчо“

„Той е герой, който създавате, за да изразите женствената си страна или която и да е друга ваша страна, която желаете да изследвате“, обяснява „лекторът“, а когато едно момче казва, че иска да е супергерой, получава отговор „Можеш да бъдеш супергерой травестит!“.



Тази "картинка" е достатъчно добра илюстрация за бъдещето на България след приемането на Истанбулската конвенция, която де факто действа като първа стъпка към признаването на джендър идеологиите.

А в България Конституционният съд тепърва трябва да се произнесе дали Истанбулската конвенция противоречи на основния ни закон Конституцията. Делото за казуса, който нашумя в началото на годината бе образувано през март, а окончателното решение ще стане ясно на 27 юли – буквално след дни.