Красивата репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова направи "показно" на своята по-възрастна колежа от БНТ Валя Ахчиева и я сложи в малкия си джоб.

Русото изкушение изготви за зрителите на предаването серия от репортажи, в които показа за проблем с цената на билета за автобуса по линията София-Пловдив. 

Пътуващите по този маршрут до скоро се налагаше да плащат такса "багаж", която бе колкото цената на редовния билет - 7 лева. По този начин пътниците бяха товарени с двойно по-скъп билет от 14 лева. След намесата на Ева Веселинова и разговор управителя на фирмата проблемът бе решен. 

Доста позакъсняла, застаряващата журналистка Ахчиева реши да разследва същия проблем, но...  две седмици по-късно! Първият репортаж от поредицата на чаровната блондинка бе на 25 юни, докато Валя Ахчиева се появи на Централна гара в София на 08 юли!

В опит да разнообрази предаването си "Открито", което с всеки изминал епизод губи рейтинг, тя се оказа в изключително нелепа ситуация.

Телевизионерката отиде на място, заедно със своя оператор, за да "разнищи" проблема, но както става ясно, той вече бе решен от младата й колежка. Ахчиева остана с пръст в уста и бе изключително учудена как цената на билета вече не е 14 лева, а отново е 7лв. и 05 стотинки. Въпреки яловата командировка разследващата журналистка все пак излъчи несполучливия опит за сензация по националната телевизия. 

От "Господари на ефира" не пропуснаха да проявят чувство за хумор и отбелязаха, че явно Ахчиева  не е гледала техните репортажи.