, той просто не е главният герой на деня. Е, не такава е картинката с най-най-важният човек на кръщенето. Най-малкият син на херцога и херцогинята на Кеймбридж, преди, по време и след церемонията, спа съвсем спокойно в ръцете на майка си.

Кейт Мидълтън и принц Луис

Преди да влезе в параклиса Кейт Мидълтън спря до архиепископа на Кентърбъри, Джъстин Уелби, който заяви с усмивка, че Луис е „много тих и спокоен”.

„Надявам се, че ще остане така. не винаги е толкова спокоен, но когато заспи е като ангелче и не се пробужда лесно”, отвърна учтиво гордата майка, която за първи път разкрива що за характер има най-малкото й детенце.

Кейт Мидълтън с принц Луис и архиепископът на Кентърбъри

В деня на кръщението на принц Луис за първи път се показа пред широката общественост и пред камерите. Преди това светът го видя само на рождения му ден – 23 април.

Принц Луис

припомня, че кралица Елизабет II не беше в състояние да присъства на кръщенето на шестото й правнуче, но много други членове на британското кралско семейство бяха с него в този специален ден. Ред знатните гости бяха принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, принцеса Шарлот, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол, и много други.

припомня, че .

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот, Кейт Мидълтън и принц Луис 

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ В JENATA.BLITZ.BG КАКВИ НЕВЕРОЯТНИ РАЗКРИТИЯ НАПРАВИ ПРИНЦ ЧАРЛЗ ЗА ВНУЧЕТАТА СИ ПРИНЦ ДЖОРДЖ И ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ