Петък ще бъде успешен, но натоварен и динамичен ден. Бъдете готови за всичко, което ви предстои и не се поддавайте на изненади.

 
Следвайте собствения си ритъм.

 

Дневен хороскоп ОВЕН
Действайте разумно
Ако с нещо сте провокирали недобри чувства у някого, съумейте да се поправите. През днешния ден се препоръчва постене и въздържание от излишества и изкушения. За Овните не е трудно да постигнат материален успех  днес. Необходимо е обаче да сте и достатъчно предпазливи от противникови удари и да избягвате конфликтите в деловите среди. 

 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Внимавайте!
Притесненията ви са излишни, добре ще си свършите работата, още повече, че тя е от първостепенно значение за вас. Със смирение и наложени самоограничения през днешния ден ще се чувствате по-добре и в мир със себе си. На пръв поглед показателите за успешен ден на Телците са видими, но внимателният анализ разкрива,че сте много нервни, а мнозина са готови да действат коварно.

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Овладейте нервите
Потиснете импулсивността си днес и не давайте воля на настроенията си. С действията си през днешния ден може да сте полезни на повече хора,  стига да се опазите от изкушения. От гледна точка на външни условия, събота е положителна за осъществяване на цели от лично и делово естество. Проблемът, които ще попречи на мнозина да постигнат удовлетворителен резултат е във високата им нервност. 

 

Дневен хороскоп РАК
Не се отпускайте
Може би се колебаете дали да предприемете ново начинание или пък каква е ползата да продължите вече започнато. Бъдете внимателни, развитията могат да оказват негативно въздействие върху намеренията и действията ви. Негативни влияния нападат Раците и засилват нагласата им към отпускане, а в настоящия момент – особено в делово отношение, това е много вредно, защото обстоятелствата са твърде нестабилни.

 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Хубав ден за излет
Ще работите повече от необходимото, но ще приключите в срок започнат проект. Ако установявате застой в делата си е препоръчително по-добре да анализирате плановете и действията си. Особено важен за реализацията на стремежите ви днес ще е подходът към целите които ни интересуват, и съответно към хората от сектора. 

 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Пазете се от конфликти
Денят е богат на емоции и нови впечатления. Чувствате се в свои води, когато става дума за общуване и обмен на идеи. С независим дух и свое разбиране за нещата пристъпвате към всичко, което очаква вниманието ви сега. Засиленото напрежение през този ден е валидно и при Девите. Владейте се, и най-важното – не влизайте в конфликти, защото те може да разрушат стабилната основа на взаимоотношенията ви.

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Открива се нова възможност
Професионалната ви работа е на път да ви отегчи и да отнеме останалите ви сили, за това не се погубвайте. Ще продължите с темпото от последните дни и с неотслабващи сили ще работите върху текущите си задачи. Твърде благоприятна и успешна в много отношения, петък ще зарадва Везните с чудесни постижения по задачите в деловата сфера и обществените среди. 

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Оставете диригентската палка в ръцете на Съдбата
Ако потиснете съмненията и притесненията си ще ви се открият хоризонти, които бързо ще ви изведат до мечтаната цел. Защитавайки аргументирано интересите си, няма да позволите на никой да се възползва от труда и достиженията ви. Успешна, но и силно нервна, петък настойчиво предупреждава Скорпионите да оставят развитието на събитията в ръцете на Съдбата. 

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Избягвайте конфликти
Не ви липсва самочувствие и това проличава в качеството на работата ви. Вслушвайте се в интуицията си и насърчете находчивостта си, за да се възползвате от създалите се обстоятелства. Петък предоставя хубави възможности за реализация на делови цели, но предупреждава да не влизате в конфликти, защото е твърде възможно да прераснат до неовладяеми сблъсъци. 

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Напрежение
Мнозина от вас ще имат късмета да получат пари от ангажимент завършен преди доста време. Ще си спестите главоболия и неразрешими проблеми, ако сте обективни и реалисти във всичко, което планирате и правите. Петък ще е доста напрегнат за Козирозите. Нервната превъзбуда за едни от зодията ще е причинена от проблеми в бизнеса, а при други поради лични неприятности, които при някои са от здравословно естество. 

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Лошо настроение
Контактите ви днес ще са много ползотворни, случайно спомената дума може да ви наведе на важни мисли. Останете внимателни и прецизни във всичко, което правите, за да се предпазите от неприятности днес. Лошото настроение е обхванало преобладаващата част от Водолеите, а в такива случаи липсата на шанс за реализиране на цели е почти сигурна.  

 

Дневен хороскоп РИБИ
Добър късмет
Контактите ви днес ще са много ползотворни, случайно спомената дума може да ви наведе на важни мисли. Днес ви е нужен самоконтрол и повишено внимание към провокации, които могат да ви създадат проблеми. Късметът на Рибите е подчертан, така че сполуката в деловата и финансовата сфери – а всъщност и в личен план, едва ли ще ви се изплъзне решите ли да положите съответния труд за това.