Нашето подсъзнание крие много полезна и любопитна информация за нас. С помощта на психологически тестове можем да получим отговори на въпроси, които ни засягат.

"Входът, от който най-много се страхувате, има най-голяма стойност за вас", казва писателят Джоузеф Кембъл. Това твърдение се подкрепя и от нашия тест днес.

Същността на задачата е много проста: трябва внимателно да разгледате всички 6 снимки и да изберете този, който показва най-страшния вход за вас.

Този избор отразява важни характеристики на вашия характер и посочва някои личностни черти.

Вход № 1

Изненадващо, но, ако се страхувате най-много да посетите изоставена къща, тогава тя ви определя като силна личност. Вие сте този, който не украсява реалността, този, който може да се нарече интелектуален анализатор.

Но е трудно да покажете емоции. Страхът от голи стени показва наличието на емоционална бариера, изградена между вас и хората. Дълбоко сте жадували за това, от което се страхувате - отношения, романтични и просто приятелски.

Вход № 2

Страхът от слизане по стълбите в непознатото показва, че сте свободен човек, който се страхува най-много от загубата на независимост. Страхувате се от несигурност и смърт. Най-важно за вас е здравето. Яжте правилно, тренирайте и това ще ви помогне да намерите спокойствие.

Вход № 3

Страхувате ли се да влезете в ледената пещера? Това показва, че в живота нямате достатъчно семейна топлина. Искате по-топла връзка с приятелите си и се страхувате да останете сами.

Страхът от самотата ви учи да цените близки си хора. 

Вход № 4

Разрушената и изоставена къща ви плаши най-много? Това предполага, че се страхувате много от материалните проблеми. Виждате основната си задача в осигуряването на вашето семейство. Работите усилено, за да гарантирате, че нито вие, нито близките ви няма да сте ограничени в средствата си и може да живеете приличен живот.

Вход № 5

Повечето от вас се страхуват от тунела, водещ до неизвестното. Така че, все още търсите основния си живот. Въпреки ума и доброто си сърце, нямате достатъчно доверие на хората. Важно е да вярвате в себе си и, че ще можете да намерите пътя към щастието.

Вход № 6

Плаши ви вратата с вериги? Вероятно не се страхувате от трудолюбието и работата. Фиксираното работно време и работа обаче имат своите недостатъци. Трябва ви повече почивка, за да се възстановите. 

Разбира се, резултатът не може да бъде абсолютно точен, но колко лесно е да се характеризира човек, като даде само един прост отговор. И това потвърждава факта, че подсъзнанието знае много за нас./jenata.blitz.bg