Зад гърба на Ирина Шейк има сътрудничество с много известни марки. Като започнем от Versace и стигнем до Victoria's Secret. В продължение на няколко години тя събра пет милиона последователи в Instagram, успя да бъде гадже на Кристиано Роналдо, а сега има дъщеря от актьора Брадли Купър. Като цяло обаче моделката не обича да обсъжда личния си живот.
 

Ирина все пак реши да даде чудесно интервю за ES Magazin и описа как се е развила нейната кариера на модел. По думите й тя не мечтаела за слава, а просто работила здравео, което довело до сериозен успех.Като тийнейджърка тя не мечтаела за подиума, а за кариера на журналист. Но съдбата решила друго и момичето започнало да се занимава с мода.
 

"Станах модел не защото исках да бъда известна. Работих, за да получавам пари. И се случи така, че станах успешна, защото работех много", разказва Шейк.
 

Светът на модата първоначално не й показал най-чистата си страна. Ирина била отхвърлена от много модни къщи, защото имала доста пищни форми за модел. Тя отлетяла за Париж и живеела доста мизерно в тясна квартира с други момичета.


Другите момичета й се смеели и казвали: "Тя не прилича на модел."

"Не се побирах в малки размери, имах тъмна кожа и бях по-сексуална, защото имах гърди", споделя още Шейк.

 

 

Също така моделката отговори на въпроса за отношението й към голата фотография. Според момичето хората не трябва да се срамуват от собствената си сексуалност и да я крият. Тя все пак не се снима напълно топлес, но се съгласява на интересни проекти, при които по един или друг начин е необходимо да покаже тялото си.