За разлика от мъжете, жените не търсят само физическа любов. Те желаят да почувстват, че някой се грижи за тях и ги обича. 

Ето какво очакват представителките на нежния пол от половинката си в леглото:

Иска комплименти

Иска да чуе от партньора си, че той е благодарен, че може да се събужда до нея и че иска това да продължава до края на живота му. 

Иска прегръдки

Тя  иска да чувства тялото на половинката си, залепено за гърба си. Иска да се сближи с партньора си, без да си сваля дрехите.

Иска топлина

Тя иска да се скрие под одеялото и да зарови глава в косата на половинката си. На нея винаги й е студено  и иска човекът до нея да я топли.

Иска закуска

Тя не очаква, че мъжът до нея ще й прави закуска всеки ден, но й се иска поне веднъж да я събудят със закуска в леглото.

Иска целувки

Понякога се нуждае от целувка по челото, устните, рамото... Иска устните му да докоснат всяка една част от тялото й. 

Иска масаж

Тя иска партньорът й да й разтрие раменете, гърба, краката. Очаква от него да й помогне да се отпусне след натоварения със стрес ден. 

Иска интимни разгоовори

Тя желае да говори с половинката си за глупави или важни неща. Иска да опознае човека до себе си така, както вече е опознала тялото му.  

Иска да го използва като възглавница

Тя иска да положи главата си на гърдите му и да преплете пръстите на ръката си с неговите.

Иска да гледа телевизия

Тя иска да погледа телевизия заедно с партньора си и да изпита възможно колкото се може повече неща заедно с него. 

Иска да прави планове

Тя иска да знае, че той не е с нея само за една нощ. Иска на другата сутрин да се събуди до него, заедно да се наслаждават на изгрева, а след това, хванати за ръка, да се разхождат по улиците на града. /jenata.blitz.bg