Старши-треньорът на Левски Делио Роси определи група от 20 футболисти за реванша срещу Вадуц (Лихтенщайн) от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Сред избраниците на италианския тактик попадна и завърналият се централен защитник Холамр Ейолфсон. Националът на Ислания, който бе на Мондиала в Русия с "викингите", но не записа игрови минути, се прибра по-рано и започна занимания. В групата е и 16-годшиният талант от Пазарджик Томислав Папазов, който влезе в историята като най-младия футболист взел участие във Вечното дерби и то като титуляр.

Аут са контузените Фелипе Нашименто, Паулиньо, както Хали Тиам, който се травмира на загрявката преди първия двубой в Лихтенщайн. Ривалдиньо, който също до скоро се лекуваше, не е в списъка. Левски изостава с 0:1 от Вадуц след първата среща. Ответният мач е на 17 юли от 18.45 часа на стадион "Георги Асшарухов".

Eто и цялата група на Левски: Митрев, Полачек, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Белаид, Горанов, Найденов, Гомес, Мариани, Обертан, Кабрал, Буш, Белмонт, Ст. Иванов, Кабов, Петков, Папазов, Костов, Димитров.