На премиерата на книгата ми “ Измамата”Сан Стефано” бях толкова забързан в раздаването на подписи, че в притеснението си да не задържам опашката ( задържала се повече от час и половина) не успях да си поговоря почти с никого. С някои все пак се ръкувах и размених кратки реплики. Сред тях беше и един мъж с мазолеста десница, който успя да ми каже, че е работил като строител в Русия и е бил обект на руската непоносимост към чужденците. “Руснаците имат обидни имена за всеки народ”, каза той  на раздяла.

Какво си мислите, че ми мисли за българите Иван от Русия?

Не е трудно да се досетите, но ако се колебаете, ето ви истината. Държи да я сподели ( по-долу помествам визитната му картичка) в този блог “Иван от Русия”. Това, че ме кълне лично като руска бабушка, не е достатъчно “забележително”- все пак съм автор на блога, който чете с отвращение ( по аналогия с руския пияница, който с лекувал от алкохолна зависимост, след което продължил да се налива, но вече с отвращение). С пяна уста Иван споделя разстроените си мисли за българите, които би трябвало да отрезвят и най – заразените от русофилски махмурлук почитатели на руската окупация и нейните днешни метастази в днешна България. Освен ако мазохизмът на рашизма им не е поразил безвъзвратно елементарното им човешко достойнство. 

В няколко изречения Иван от Русия е изповръщал типичното руско големеене спрямо “малките неща”, като България, която никога не би могла да организира световно по футбол, сипейки обиди към българите по този повод. Увреденият му мозък явно не схваща, че самият той, живеейки в България, е пълзящо доказателство за привлекателността на България за руските отрепки. Те са толкова сбъркани в опитите си разсъждават логично, че не са в състояние да осмислят тази реалност и мразят по инерция превъзходството на България над Русия, която ги е прогонила да търсят по – добър живот в търпеливата спрямо тях България. 

Щеше да е смешно, ако не беше твърде тъпо, че Иван от Русия, който се дави от гордост заради цели 3 милиона футболни запалянковци, посетили Русия, беше прав поне в това твърдение. Защото статистиката говори за много повече посетители в Русия- почти толкова, колкото са туристите от чужбина в малката България, т.е. 7 милиона, които за нищо на света не биха си дали труда да отидат там, ако не беше любимата им игра и присъствието на собствените им национални обори. Заради тях са отишли, а не заради руските прелести. Докато в България, малка и презряна от Иван, чужденците избират да дойдат именно заради самата България и онова, което може дам предложи в световното първенство по привличане на туристи.

Но какво да обясняваш на Иван Глупака, който, типично за мнозинството от сънародниците му, вярва, че някой насъсквал българите, за да мразят руснаците и че дори ни плащат за тази цел. Впиянченият му мозък не може да проумее, че окупаторите ги мразят безплатно.

Болният руски шовинист мрази подсъзнателно и себе си заради факта, че е направил избора си да живее в България, която ненавижда с отчаянието на объркания великоруснак, признавайки я обаче чрез своето присъствие тук за нищо повече от своята мащеха Русия.  

“Иван из России

[email protected]

77.85.0.63

Изпратен на 16.07.2018 в 08:27

Жалки песове. Вашата скапана държавица каква кога ще организира? Никога и нищо. Вие сте едни жалки завистници без капка интелект, и всичко човешко ви е чуждо. Вижте своята държавица на какъв хал е. нямате си нищо, афтензират и последните ви овчици за да изчистят от вас вашата държавица-тя трябва да е “България след българи”. Отдавна е раздадена на тези, които ви насъскват спрямо Русия. глупаци, човешка сган сте вие, българи. А най-противен и отвратителен е Инджов. Ти как не си получил инфаркт, като прочел, че 3 милиона запалянковци от цел свят констатират своето възхищение от мондиала. И благодарят в своите медеине пространства. Или мислиш на тези 3 млн също Русия плаща като на теб плаща Сорос да черниш всичко добро? Катар е решил да вземе организацията на руския Мондиал за пример. Иди и вземи лопата и количка и отиди да изчистиш плувен комплекс в Бояна. Белкем за това да те бива. Но едва-ли. Гнусен, подъл и изключително противен търтей бозавия Ивчо. Ти си морално деградирал субект”.

 

Share on Facebook