Поп сензацията Тита очаква второто класиране на кандидат-студентите в Университета за национално и световно стопанство. Чаровната блондинка, чието истинско име е Христина Христова, чака резултатите в специалност „Мениджмънт и администрация“, които се очаква да утре, 17 юли. Подобна специалност тя изучаваше в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в Силистра.

За разлика от други свои колежки, тийн идолът е категорична, че няма да разчита единствено на музиката и иска да завърши висше образование, което ще й даде солидна основа.

Тита се е насочила към дистанционна форма на обучение ,заради непръснато увеличаващия се брой на ангажиментите покрай музикалната кариера. Христова е наясно, че едва ли ще може да съчетава музиката с редовна форма на обучение, но е твърдо решена да планира така участията си, че това да не пречи на ученето и изпитите в УНСС. Дистанционната форма на обучение предоставя възможност за самостоятелна подготовка и е разработена според най-актуалните световни практики за онлайн обучение.