Жителка на Йоркшир в Англия показа шокиращи белези, останали след секс игра, която отишла твърде далеч. 25-годишната Сара Холдън е била завързана към леглото и е получила 17 рани от нож след като двойката била вдъхновена от филма "50 нюанса сиво", съобщава "Мирър".
 
В резултат на това Сара е диагностицирана с вътрешно кръвотечение, убождане на белия дроб и различни наранявания на краката, гърдите и шията. Само на лицето на жената имало 50 шева. Ударите били нанесени с 30-сантиметров кухненски нож.

По време на чудовищното престъпление 26-годишната й приятелка Шауна Литълууд шепнела "Прости ми, принцесо" и "малко ще се позабавляваме". Когато тя осъзнала какво е направила, веднага се обадила на приятели и признала за извършеното. Сега тя излежава доживотна присъда.

"Наистина искам да разбера защо Шауна ми го причини, ние бяхме приятелки почти 20 години, а в тази нощ ние се смяхме и мило разговаряхме. Ние просто се забавлявахме, когато изведнъж тя се превърна в чудовище. Тя не само посече тялото ми, но и мен самата ", споделя Сара.

Сара признава, че сега на никой не може да се довери, останала е с ранена психика и осакатено тяло. Пострадалата разказва, че в онзи ден тя отишла на гости на Шауна и заедно се наслаждавали на алкохолните напитки.

"Нещо се случи и се наведох да целуна Шаунан. Това беше безумие, защото тя никога не ми е харесвала, но не можах да спра. Попитах я дали наистина го иска, но Шауна ме сграбчи за ръката и ме заведе в спалнята ".

"Шауна ме постави на леглото, погледна ме право в очите и ме попита дали може да ме върже. Съгласих се, защото аз й вярвах напълно", разказва Сара Холдън.

Но когато Шауна се върнала, тя вече размахвала кухненски нож. Сара се опита да вика за помощ, но езикът й сякаш се подул от страх и следващото нещо, което си спомня е как лежи в болница, заобиколена от роднини и приятели.

Адвокатът на Шауна казва, че клиентът му се смята за чудовище и се кълне, че никога повече няма да пие алкохол. На нея й предстои да прекара седем години в затвора, преди да поиска предсрочно освобождаване.