Жилището с площ 40 кв. м се намира в украинския град Лвов, а интериорът му е на Rover Building Company. Студиото е превърнало малката площ в комфортно пространство за живот с ясно зониране. За това е помогнало и усвояването на балкона. Сега той е с отопление, а там има малко работно място и библиотека.

Топлата цветова гама, в която основен елемент са нюансите на дървото, и разнообразието от текстури правят дома уютен и модерен. Спалнята е повдигната на малък подиум и формално е отделена от дневната със сгъваева врата от дървени елементи. Срещу дивана в дневната е телевизионният шкаф, който служи и за преграда към кухнята. Нейният гръб повтаря дизайна на част от едната стена на дневната.

Дизайнът на сгъваемата врата на спалнята пък е използван и в антрето. Банята носи същото излъчване за уют благодарение на многото дървени елементи.

Снимки design-homes.ru

Зад телевизора е кухнята. В дъното е усвоеният балкон
Зад телевизора е кухнята. В дъното е усвоеният балкон
Гърбът на кухнята е като част от стена в дневната
Гърбът на кухнята е като част от стена в дневната
В антрето дървените елементи също са ефектни
В антрето дървените елементи също са ефектни
И банята е уютна
И банята е уютна