„Берое“ U15 потвърди участие на силния турнир в полския град Закопане. Надпреварата, която се нарича „Белспорт Къп“, ще се състои от 19 до 21 октомври тази година. Участие в нея ще вземат общо 16 тима, сред които тези от Академиите на „Олимпик“ (Марсилия), „Чикаго Файър“, „Лестър“ и др. 
„Берое“ U15, който тази година ще бъде воден от наставника Радостин Александров, ще пътува за Полша още на 16 октомври. Организаторите на надпреварата от Pro-Turnieje вече са осигурили допълнителни занимания на талантите на „зелено-белите“ на полска земя, а на 17.10 тимът ще изиграе и контролна среща с един от местните клубове. 
Старозагорци са в група А на турнира като техни съперници ще бъдат „Олимпик“ (Марсилия) , „Висла“ (Краков), „Легия“ (Варшава), „Лахти“ (Финландия), „Чикаго Файър“, „Подхале“ (Нови Тарг, Полша) и ФАСЕ (Счечин, Полша). В група В са „Лестър“ (Англия), „Локомотив“ (Загреб, Хърватия), „Корона“ (Киелце, Полша), „Сласк“ (Вроцлав), „Погон“ (Счечин, Полша), „Баник“ (Острава, Чехия), „АС Тренчин“ (Словакия) и Академията на Барселона, която е във столицата на Полша Варшава.