Първата дама на САЩ поигра болс по време на посещението си в Кралската болница в Челси. Мелания и съпругът й са на официално посещение във Великобритания.

 Тоалетът, с който съпругата на Доналд Тръмп се появи на събитието, е дело на бившата Спайска Виктория Бекъм. Стилната рокля в неправилни райета в различни цветове перфектно очертаваше изящните форми на Мелания.

Първата дама на САЩ бе в много добро настроение и реши да се включи в една бърза игра на боулс (британска игра с топки, чиято разновидност е петанк) с учениците от пансиона Челси.

По-късно днес Мелания и съпругът й са поканени на прием в Бъкингамския дворец. На чаша чай кралицата и Тръмп ще имат възможност да обсъдят политиката на САЩ.

Вчера съпрузите присъстваха на гала вечеря, организирана от британския премиер Тереза Мей и съпругът й Филип. За събитието Мелания бе избрала дълга жълта рокля, в която приличаше на истинска принцеса.

Невероятният ефирен тоалет е дело на дизайнера J. Mendel. Заради нестандартните дълги ръкави на роклята, първата дама на САЩ изглеждаше като гръцка богиня.

Мнозина обаче я сравниха с Бел от анимацията на Дисни „Красавицата и звяра”. /jenata.blitz.bg