. На празника бяха поканени само най-близките роднини на щастливите родители. 

Няма как да не обърнем внимание на значително освежената майка на малкия принц Луи. По време на последната си официална поява - на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, тя изглеждаше леко изтощена и уморена. 

За важното събитие Кейт Мидълтън бе избрала светъл тоалет на световноизвестния дизайнер Alexander McQueen и елегантна шапка на Jane Taylor. С тоалета си тя успя да засенчи всички гости, които уважиха събитието. 

Доста стилно се бе облякла и майката на херцогинята. За кръщенето на третия си внук Карол Мидълтън избра синя рокля на Suzannah и ефектна шапка в същия цвят. Гледайки 63-годишната жена, разбираме от кого Кейт е наследила прекрасната си фигура. 

Единствената, който се поизложи с тоалета си, беше херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Тя заложи на елегантна Маслинено зелена рокля на  Ralph Lauren, която в съчетание със смуглата й кожа изглеждаше малко мрачно за такъв светъл празник. На главата си съпругата на принц Хари носеше шапка на Stephen Jones. Елегантните обувки на висок ток, чантичката и ръкавиците й също бяха в маслинено зелено. 

Херцозите на Съсекс се бяха подготвили добре за празника. . 

Въпреки че обстановката на кръщенето на малкия принц Луи бе непринудена, събитието се проведе според всички кралски традиции./jenata.blitz.bg