Уморили сте се от връзки еднодневки и мечтаете най-сетне да намерите мъжа, с когото да прекарате остатъка от живота си? На пръв поглед тази задача изглежда прекалено трудна! 

Перспективата да изгубите още много време в търсенето на идеалния съпруг вече не е опция за вас! Днес ще ви разкрием няколко малки тайни, с които може да разберете дали поредният мъж в живота ви може да бъде прекрасен съпруг. Достатъчно е да се вгледате в него по-внимателно и да видите дали притежава някой от долуизброените навици. Ако не откриете нито един от тях - честито! Това е човекът, който ще бъде вашия надежден спътник в живота. 

Възхищава се на отражението си в огледалото 

Такъв мъж не пропуска нито едно огледало. Вероятно и сега водите съревнование на тема кой от двама ви е по-хубав. Помислете си само какво ще бъде след сватбата! За съжаление, представител на силния пол от този тип никога няма да ви обича повече от себе си!

Води активен живот в социалните мрежи 

Този навик обикновено означава, че мъжът много обича вниманието. Той обожава да комуникира с приятели, да ходи на купони и да бъде в центъра на събитията. В това няма нищо лошо. Освен че в един момент просто може да пропусне рождения ден на детето ви заради поредната "важна" компания. 

Във всеки момент е готов да окаже помощ на приятелки 

Мъжът "спасител" винаги е обкръжен от много жени. Това са колежки от университета, съученички, далечни роднини, сестри на приятелки... На пръв поглед поведението му изглежда благородно. Но е напълно вероятно докато ти раждаш, той отново да се втурне да "спасява света". 

Оплаква се от шефа си

Такива мъже се опитват да свалят вината от себе си. Те са свикнали за всичко да е виновен някой друг.

В семейния живот такъв човек по-скоро ще заеме женската роля, вместо да се грижи за благополучието на семейството. 

Звъни на майка си повече от два пъти дневно 

Типичното "мамино синче", за което нито една жена не може да измести майка му от първото място. Когато такъв мъж сключи брак, съпругата му моментално става по-голяма сестра. А когато му се роди дете - неговата роля ще бъде на по-малък брат или сестричка. 

Губи си времето с виртуални битки

Такъв тип мъже се наричат "танкисти". Те провеждат голяма част от времето си във виртуални битки. В такъв момент е невъзможно да привлечеш вниманието им, защото сякаш наистина се намират в танк. 

Когато такъв човек встъпи в брак, той ще се интересува само от това пред себе си да има топла и вкусна храна. Едва ли мечтата на живота ти е била да се превърнеш в нечия персонална готвачка. /jenata.blitz.bg