Ти, читателю, ходиш ли на гости без покана, при това с официално разгласена цел да заздравиш връзките си с домакините, освен ако не ги смяташ за безгласни букви, от които нищо не зависи? Гостува ти се и им гостуваш, пък ако ще да си протестират колкото си искат. Сигурно не си толкова нахален, нали!

Как и защо моторизираните руски пропагандатори си позволяват тогава да си разиграват конските сили и да мобилизират себеподобните си да се кланят на милия ( за тях) спомен за съветската окупация в центъра на София ?

За да обосноват натрапването си, т.н. нощни вълци, които посред бял ден водят хибридната война на Кремъл в България, яхнали мощни западни мотоциклети, отново изнасилват с присъствието си клетата България, твърдейки, че го правят за наше добро. И по – точно, за доброто на славяните, православните и дружбата.  Имат си местна глутница, която ги обслужва, но която изобщо не е представителна за стадото ни, в което ни вкарват пладнешките натрапници. 

Това е стар съветски “трик”- да нахлуеш в чужда държава под претекст, че правиш услуга на “здравите сили”, които са те повикали. Списъкът на пострадалите от тази съветско-руска “съпричастност” е дълъг : от Финландия , Унгария и Чехословакия, до Афганистан и Украйна. 

НА СНИМКАТА: Вдъхновени от руските вълци побойници бият българи в Бургас

 

 

 

 

 

 

При предишното подобно разузнаване и изпробване на българските реакции се стигна и до бой. Оказа се напълно в духа на военната традиция “разузнаване с бой”. Овълчени местни помагачи на руските вълци се нахвърлиха върху шепа българи, протестиращи срещу това да бъдем обгрижвани от руски вълци за нуждите на руската евразийска пропаганда.

А къде са пазачите на българското стадо? Няма ги. Крият се. Сигурно се радват, че още руски туристи прииждат и ще похарчат някоя друга рубла. Нали така мерят ползицата от общуването с Русия. А България вълци я яли!

Share on Facebook