Академията на Берое води преговори с Андерлехт за съвместна работа. Това обяви в днешното си гостуване в студиото на ТВ Стара Загора директорът на школата Ивко Ганчев.

„Потърсихме контакти с тях след турнира в Турция, на който участвахме с Берое 2006. Имаме вече един проведен разговор, чакаме отговор отново от тях, ако успеем да „откраднем” методиката, по която работят ще бъде много полезно”, обясни Ивко Ганчев. Още от оценката му за сезона в школата и за промените в треньорския състав вижте във видеото.

 
Ивко Ганчев пред ТВ Стара Загора

Академията на Берое води преговори с Андерлехт за съвместна работа. Това обяви в днешното си гостуване в студиото на ТВ Стара Загора директорът на школата Ивко Ганчев. „Потърсихме контакти с тях след турнира в Турция, на който участвахме с Берое 2006. Имаме вече един проведен разговор, чакаме отговор отново от тях, ако успеем да „откраднем” методиката, по която работят ще бъде много полезно”, обясни Ивко Ганчев. Още от оценката му за сезона в школата и за промените в треньорския състав вижте във видеото.

Gepostet von ДЮШ "Берое" Стара Загора / Beroe Academy am Dienstag, 26. Juni 2018