Какво е първото нещо, което виждате на картинката? От това зависи какви са тайните ви мечти в любовта. 

Ако първото, което виждате в изображението, е лицето на жена, то тайната ви представа за любовта е, че тя е нещо, което ви допълва, изгражда като човек и осмисля живота ви. Вие гледате на любовта като на основна движеща сила в живота си. Нещо, заради което се събуждате, и нещо, с което си лягате. За вас любовта е нещо абсолютно съвършено.

Ако първото, което сте забелязали на изображението, са пеперудите, то за вас любовта е магнетична и нещо, което трябва да привлича и заразява. Няма ли тази способност, значи не е истинска. За вас любовта е именно онова усещане за пърхащи пеперуди в стомаха. А липсата му е съвсем основателна причина да не продължавате връзка, в която не сте изпитали това гъделичкащо чувство.

За вас любовта е безкраен романс. Обожавате романтичните жестове и дори изисквате мъжът до вас да бъде безкрайно романтичен, защото в противен случай нищо не би ви задържало при него, колкото и перфектен да изглежда. Във връзката си искате да сте като героиня от любовен роман, а любовта ви  да е приказна.

За вас любовта трябва да е страстна и страстта никога не изчезва от връзката ви. За вас сексът е много важна част от връзката ви и държите с партньора идеално да си пасвате в това отношение. Ако пък сексуалният ви живот не отговаря на очакванията ви, не сте способни да направите компромис точно с тази част от една връзка.

източник: Rozali.com